Balkonmeubel op maat laten maken

Ben jij op zoek naar de ideale balkonoplossing? Wij maken balkonmeubels en accessoires op maat. Vraag een vrijblijvende offerte aan of stel mij direct een vraag.

Vraag een offerte aan

Balkonmeubel op maat

Teakhouten balkon meubels op maat laten maken is een specialisatie van ‘Het Balkonbankje’. Denk aan een balkon bank op maat, een luxe loungeset voor op je dakterras of bijvoorbeeld een relaxte loungebank voor op een klein en small balkon.

Een balkon meubel op maat laten maken overweeg je als het huidige aanbod tekort schiet en niet overeenkomt met jouw maatbehoefte.

Wij zaten ooit met dezelfde uitdaging voor op ons kleine Amsterdamse balkon. Daarom hebben wij een balkon bank op maat laten maken en uiteindelijk doorontwikkeld tot wat nu ‘Het Balkonbankje’ is geworden.

Met een sterk netwerk en een achtergrond in jarenlange import van teakhouten tuinmeubelen en maatwerk kunnen wij jou volledig ontzorgen; van maatwerktekening tot behandeladvies.

Waarom ons overwegen?

✅ Precies op maat en exact zoals jij het voor ogen hebt. 

✅ Gemaakt van duurzaam en kwalitatief teakhout

✅ Gunstige en eerlijke prijzen

✅ Jarenlange ervaring en een topnetwerk

✅ Topkwaliteit uit Indonesië en gratis geplaatst

✅ Combineer met verschillende meubels en accessoires 

Tot 3 maanden levertijd. Het wachten wordt beloond

50% aanbetaling

Geen herroepingsrecht op maatwerk

Sterk en duurzaam

Door je keuze te laten vallen op teakhouten tuinmeubels, ben je er vrijwel zeker van dat je er jarenlang plezier van hebt. Het geselecteerde teakhout dat wij verwerken is zeer duurzaam dus gaat jouw maatwerk lang mee. Het is goed gedroogd om werking te minimaliseren en komt tot stand door hergebruikt teak én teakhout afkomstig van plantages. Een groot voordeel van teakhout is dat het oersterk is en dus tegen een stootje kan. Het is zeer makkelijk is te repareren en kan goed tegen temperatuursverschillen waardoor de kans op scheuren afneemt. Door de hoge dichtheid en olieachtige samenstelling kan het goed tegen vocht en rot. Afdekken is daarom niet nodig.

Makkelijk te combineren

Als jouw teakhouten maatwerk balkon meubel nog onbehandeld is heeft het een natuurlijke matte kleur. Pastelkleuren laten deze mooie kleur in zijn waarde doordat het niet veel afleidt. Houd het vooral simpel en natuurlijk. Door de mooie structuur en de noesten doet teak het goed in het bijzijn van (andere) natuurlijke materialen zoals katoen, andere houtsoorten en metaal. Teakhouten is simpelweg een zeer veelzijdige houtsoort. Als je teakhout onbehandeld laat dan veranderd wordt het in 8 tot 12 maanden langzaam platinagrijs. Je kunt dan met nieuwe kleuren gaan combineren. Het contrast zal dan groter worden. Denk bijvoorbeeld aan mooie donkergrijze kussens op het lichtgrijze teakhout.

Hoge productiekwaliteit

De meubelproducent in Indonesië die jouw teakhouten balkon meubel op maat produceert is al jarenlang een vaste bron van vertrouwen en kwaliteit. Het zijn de kleinste details die een teakhouten meubel betrouwbaar maken voor jarenlang plezier. Denk aan goed gedroogd geselecteerd teakhout en een slimme constructie waar minimale werking geen invloed op heeft. Alvorens tot productie wordt overgegaan wordt er een digitaal ontwerp gemaakt en wordt een maatwerktekening met jou gedeeld. Zo weten we zeker dat wij na uw goedkeuring over kunnen gaan tot de productie van uw maatwerk balkon meubel met een hoge verwachting.

Weinig onderhoud

Zoals al eerder vermeld is teakhout oersterk en zeer duurzaam. Je kunt je teakhouten balkonmeubel dan ook zonder problemen het hele jaar door buiten laten staan. Dek het echter nooit af omdat het meubel dan niet kan ademen. Omdat hout een natuurproduct is zullen er altijd verschijnselen als kleine scheurtjes in het hout en verkleuring gaan optreden. Dit heeft geen invloed op de kwaliteit; eerder op het uiterlijk. Teakhout verliest zijn pigment in 8 tot 12 maanden en veranderd van mat goud naar platinagrijs. Een elegante overgang van kleur wat tot nieuwe combinatiemogelijkheden leidt. Als je de kleur wilt behouden dan zal je het teak twee-laags moeten behandelen met een matte transparante beits. Dit herhaal je jaarlijks. Lees hier meer tips over teakhout schoonmaken.

Werkwijze

Vraag een Vrijblijvende offerte aan

Laat je contactgegevens achter, deel een afbeelding of maatwerktekening en vertel ons wat je precies wilt. Je kunt ons overigens ook een mail sturen via info@hetbalkonbankje.nl of bellen op +31615518279.