Het Balkonbankje
winkel waardering4.89 / 5
productwaardering4.87 / 5
248 beoordelingen

Weinig ruimte vraagt om slimme oplossingen. Die oplossing konden wij niet vinden voor ons kleine Amsterdamse balkon. Daarom hebben we ‘Het Balkonbankje ®’ bedacht. Deze stevige teakhouten balkon bank met opbergruimte biedt de ideale uitkomst voor als je een smal of klein balkon hebt.

Balkonbankjes

Het design van de balkonbank ® is tijdloos en ruimtebesparend. De grote opbergruimte onder de volledig afneembare zitting biedt veel ruimte voor allerlei balkonspullen. Door het ontbreken van armleuningen heb je alle ruimte om er een knusse zitplek van te maken. De rugleuning staat iets achterover waardoor je ontspannend zit.

De prijs kwaliteit verhouding is zeer goed. De balkonbank gaat door zijn stevige bouw en hoge kwaliteit zeer lang mee en wordt duurzaam geproduceerd in Indonesië met een FLEGT vergunning.

Het teakhout is weersbestendig en blijft er altijd strak uitzien. Het hout trekt niet krom zoals je naar verloop van tijd veelal bij andere houtsoorten ziet. Ook droogt het teakhout zeer snel en laat het geen vuil af. Daarnaast laat teak zich makkelijk behandelen; bijvoorbeeld met Rubio Monocoat Hybrid Wood Protector dat verkrijgbaar is in 20 kleuren of Teak Wonder Teak Sealer.

De classic balkon bank met opbergruimte is beschikbaar in verschillende modellen. De standaard balkonbank is 65 cm diep en verkrijgbaar in vier breedtes; te weten 80 cm, 85 cm, 100 cm en 120 cm breed. De afneembare zitting is 55 cm diep en de zithoogte is 40 cm. De totale hoogte is 90 cm.

Aanbieding!
Zo lang de voorraad strekt
(4) 379

Balkon loungebanken

Naast het standaard balkonbankje hebben we ook balkon loungebanken die een wat dieper zitvlak hebben; namelijk 75 cm. De balkon loungebank van 120 cm breed heeft een zitvlak van 80 cm diep en is hiermee het premium alternatief voor een palletbank. Naast onze eigen loungebank kussens zijn hier vele kussens voor verkrijgbaar. Ook heeft de balkon loungebank nog meer opbergruimte.

Aanbieding!
Zo lang de voorraad strekt
Aanbieding!
Zo lang de voorraad strekt!
Aanbieding!
Zo lang de voorraad strekt!

Balkon loungesets en balkonsets

Ben je op zoek naar een teakhouten balkon loungeset of een teakhouten balkonset? Combineer dan de balkonbank met opbergruimte en de balkonhocker met opbergruimte en zit prinsheerlijk op je balkon met je voeten omhoog! De balkonhocker is modulair te gebruiken. Zo kun je de balkonhocker bijvoorbeeld voor én naast het balkonbankje plaatsen om je benen op te rusten. Het mooie van deze balkon loungeset is dat zowel de balkonbank als de balkon hocker een ruime opbergruimte heeft om allerlei balkonspullen in op te bergen. Zo houd je het balkon netjes en aantrekkelijk. De balkonhocker is overigens ook goed als extra balkonzitje of als balkon bijzettafel te gebruiken. De balkonbank en de balkonhocker vormen tezamen de ideale balkon loungeset voor kleine of smalle balkons.

Balkonhockers

De balkonhocker met opbergruimte is de ideale toevoeging voor aan het balkonbankje, of voor of naast… Het is namelijk een balkon bijzettafel, voetenbankje, extra balkonstoel en een verlenging aan je balkon bank in één. Zet deze handige houten hocker voor het bankje en leg je voeten er op; voilá een balkon loungebank. Of plaats hem ernaast om de balkonbank te verlengen. Als je visite krijgt op je kleine balkon kun je de hocker gebruiken als extra balkonstoel. Of zet er hapjes en drankjes op. Dit teakhouten hockertje heeft genoeg opbergruimte onder afneembare klep voor allerlei balkonspullen.

Aanbieding!
Zo lang de voorraad strekt!
Aanbieding!
Zo lang de voorraad strekt!
Aanbieding!
Zo lang de voorraad strekt!
Aanbieding!
Zo lang de voorraad strekt!

Bekijk het balkonbankje bij onze klanten

Onze blije klanten laten graag zien hoe zij het balkonbankje gebruiken op hun kleine balkon.

Combineer

White 130White 130
Pearl White 131Pearl White 131
Ash Grey 165Ash Grey 165
Antraciet 163Antraciet 163
Graphite 167Graphite 167
+32
(19) 89.95
Aanbieding!
Zo lang de voorraad strekt!
WhiteWhite
PurePure
NaturalNatural
TeakTeak
RoyalRoyal
+15
(3) 6292

Eenvoudige montage

Een duurzaam proces

Onder scherp toezicht van de meester meubelmaker worden de houten delen uit het geselecteerde teakhout gezaagd en geprepareerd tot de onderdelen die tezamen een stevige en veilige balkon bank zullen vormen. Elk exemplaar wordt in elkaar gezet en uitvoerig getest. Zodra de balkon bank de test heeft doorstaan wordt het balkonbankje goed verpakt; klaar voor transport naar Nederland. Het teakhout is geproduceerd onder het FLEGT vergunningensysteem. Wil je hier meer over lezen dan verwijzen we je graag naar deze pagina op de site van het NVWA.

DE VOORDELEN