WEINIG RUIMTE VRAAGT OM SLIMME OPLOSSINGEN

Kleine houten bank zonder leuning met opbergruimte

Bekijk dit kleine houten balkonbankje verkrijgbaar in verschillende maten of op maat gemaakt naar wens.

Vanaf € 359

SAMEN ÓF ALLEEN GENIETEN

Op een kleine houten bank met opbergruimte zonder leuning.

De kleine houten balkonbank biedt precies plek voor twee personen, óf meer dan genoeg voor één persoon. Stel je eens voor; lekker samen bijkletsen in de zon onder het genot van een drankje en een hapje of juist lekker alleen onderuitgezakt chillen. En dat op je kleine balkon!

Zowel de 120 cm brede balkonbank, de 100 cm brede balkonbank als de kleinere balkonbank modellen van 85 cm breed en 80 cm breed zijn geschikt voor zowel één als twee personen. Bekijk hier alle balkonbanken. Is de kleine houten bank te klein of te groot? wij leveren ook maatwerk. Bekijk hier de mogelijkheden.

Ook al heten wij Het Balkonbankje; dit kleine houten bankje is ook zeer geschikt als kleine tuinbank met opbergruimte of als smal gevelbankje om lekker voor het huis op te zitten.

Koop nu
Ben je op zoek naar een kleine houten balkonbankje met opbergruimte zonder leuning. Bekijk dan nu dit handige bankje

Volg ons op Instagram

Deze kleine houten bank is gemaakt van FLEGT gelicenceerd teakhout
DUURZAAM EN EERLIJK

De kleine houten bank is gemaakt van duurzaam hout afkomstig van plantages

Het plantage teak dat wij gebruiken voor onze producten waaronder deze kleine houten bank is geplant, gekapt en verwerkt in het bezit van een FLEGT vergunning.

FLEGT staat voor Forest Law Enforcement, Governance and Trade. De Europese Unie sluit met landen een vrijwillige partnerschapsovereenkomst (Voluntary Partnership Agreement (VPA).

Volgens het FLEGT-vergunningensysteem moeten gespecificeerde houtproducten die uit een partnerland worden uitgevoerd en de Europese Gemeenschap binnenkomen bij een douanepost die is aangeduid voor toelating tot het vrije verkeer, gedekt zijn door een door het partnerland afgegeven FLEGT-vergunning. Het FLEGT systeem draagt ​​bij aan de bestrijding van illegale houtkap en de versterking van bosbeheer en bevordert duurzame economische ontwikkeling in landen die hout produceren of verwerken en naar de EU exporteren.

Onze exclusieve producent ontvangt een eerlijke prijs voor de producten die wij hier laten maken en heeft zich als jarenlange business partner bewezen als betrouwbaar en gericht op kwaliteit en service. 

Koop nu
EENVOUDIG TE MONTEREN

Duurzame digitale handleiding

De kleine houten bank is zeer eenvoudig in elkaar te zetten. Met de makkelijk te volgen digitale handleiding zet je vol zelfvertrouwen de kleine houten bank in elkaar. De bank bestaat uit 7 delen en wordt geleverd met 12 rvs inbusbouten en een inbussleutel.

Bekijk hier de youtube montage instructie video.

Koop nu
WAT VINDEN ONZE KLANTEN VAN DE

Kleine houten bank

Ga niet alleen af op wat wij vertellen. Luister vooral naar wat onze klanten over ons zeggen.

Heel blij met m’n Balkonbankje, hij zit lekker, goede afmetingen, ziet er gewoon mooi uit op m’n kleine balkonnetje. Het maakt nu ook nog meer een geheel/verlengde met m’n appartementje.

Wat een onwijs gaaf super cool bankje! Staat goed, zit goed en ook nog eens duurzaam! Een innovatief initiatief op het maatschappelijk verantwoord ondernemen! Een bankje op maat voor smalle stadsbalkons….Het Balkonbankje maakt Chillen op een klein balkon nog aangenamer en ruimtebesparend!!!

Koop nu