Balkon Makeover wedstrijd

Win je volledige aankoopbedrag terug!

Transformeer je balkon van een eenvoudige, ongebruikte ruimte naar een stijlvol en comfortabel plekje met behulp van onze balkonmeubelen. Benadruk stijl, functionaliteit en het slim gebruik van kleine ruimtes. Laat het resultaat zien in een ‘voor’ en ‘na’ foto of video.

Shop je balkonbank

Instagram inspiratie

Wedstrijdinformatie

Hoe doe je mee?

 1. Meedoen: Na aankoop van een balkonbank, balkon loungebank of een balkon loungeset vanaf 18 januari 2024 kun je meedoen aan de Balkon Makeover Wedstrijd. Het is aan jou of je meedoet of niet. Laat deze kans niet liggen!
 2. ‘Voor’ Foto of video: Maak een of meerdere foto’s en / of video’s van je balkon zoals het er nu uitziet, dus vóór de transformatie.
 3. Transformeer en Style: Gebruik onze balkonmeubelen om je balkon een nieuwe look te geven.
 4. ‘Na’ Foto of video: Maak vanaf dezelfde camerapositie’s een of meerdere foto’s en / of video’s van je getransformeerde balkon.
 5. Delen op Social Media: Post de ‘voor’ en ‘na’ foto’s en / of video’s op een of meerdere van deze kanalen: Instagram, TikTok en Pinterest. Gebruik de hashtag #balkonmakeoverwedstrijd. Vergeet ons niet te taggen met @hetbalkonbankje. Lees hier meer over hoe je het kan delen per social media kanaal.
 6. Beschrijving: Deel in de beschrijving ook een korte toelichting op het transformatieproces.

Prijs

 • De winnaar krijgt het volledige aankoopbedrag terug

Tijdslijn

 • Deelnameperiode: Je kunt je inzendingen t/m 30 september 2024 delen.
 • Bekendmaking Winnaar: 1 oktober 2024 om 18:00 op de social media kanalen die de winnaar heeft gebruikt. De winnaar wordt getagged en ontvangt een e-mail.

Criteria

 • Iedereen kan meedoen; ongeacht de locatie, leeftijd of het aankoopbedrag
 • Meest indrukwekkende transformatie (van ‘voor’ naar ‘na’).
 • Creativiteit
 • Originaliteit
 • Kwaliteit

Eerlijke behandeling

 • Geen voortrekken: Alle inzendingen worden eerlijk beoordeeld, ongeacht het aankoopbedrag, de populariteit of het aantal volgers van de deelnemer.

Privacy en Toestemming

 • Lees hier ons privacybeleid
 • Door mee te doen aan deze wedstrijd geef je automatisch toestemming aan Het Balkonbankje voor het gebruik van de ingezonden afbeeldingen en / of  video’s. Deze media zullen wij gebruiken in marketingmateriaal zoals de webshop en social media.

Disclaimer

Deze wedstrijd wordt niet gesponsord, onderschreven, beheerd door, of geassocieerd met Instagram, TikTok of Pinterest]. Door deel te nemen aan deze wedstrijd, erkennen deelnemers dat de promotie op geen enkele wijze is gesponsord, onderschreven of beheerd door, of geassocieerd is met, Instagram, TikTok of Pinterest. Alle informatie die wordt verstrekt voor deze wedstrijd wordt gegeven aan ‘Het Balkonbankje’, en niet aan Instagram, TikTok of Pinterest.

Deelname aan deze wedstrijd is vrijwillig en op eigen risico. Deelnemers verklaren en garanderen dat zij over alle rechten beschikken met betrekking tot de ingezonden foto’s/video’s en dat zij ‘Het Balkonbankje’ vrijwaren van alle claims van derden in verband met dergelijke inzendingen.

Deelnemers moeten 18 jaar of ouder zijn en in aanmerking komen om deel te nemen volgens de lokale wetgeving. Vrienden, directe en indirecte familieleden van Christian de Geus (Eigenaar van ‘Het Balkonbankje’) zijn uitgesloten van deelname.

De winnaar wordt door Christian de Geus gekozen op basis van de eerder genoemde criteria. Alle beslissingen van Christian de Geus zijn definitief.

De prijs (terugbetaling van het aankoopbedrag) is niet overdraagbaar en kan niet worden omgezet in geld. De winnaar wordt op 1 oktober 2024 om 18:00 bekendgemaakt en wordt persoonlijk benaderd via e-mail en het social media profiel op de gebruikte social media kanalen.

Door deel te nemen aan deze wedstrijd, gaan deelnemers akkoord met het gebruik van hun naam, beeld, en inzendingen voor promotionele doeleinden, zonder aanvullende compensatie, tenzij wettelijk verboden.

Het Balkonbankje behoudt zich het recht voor om de wedstrijdregels te wijzigen of de wedstrijd op elk moment te annuleren.

Shop je balkonbank

Doe mee met de Balkon Makeover Wedstrijd en win je volledige aankoopbedrag terug!