Affiliate producten verkopen

Promoot ons en verdien!

Wil jij affiliate producten verkopen en promoten in het tuinmeubel, outdoor en interieur segment en run jij een blog of een social media kanaal dat Het Balkonbankje in aanraking kan brengen met de juiste doelgroep? dan is de kans groot dat wij met je willen samenwerken om Het Balkonbankje als affiliate product te promoten. Wij bieden een aantrekkelijk sales percentages voor affiliate partners met een aanzienlijk bereik in de juiste doelgroep. Denk hierbij aan woonblogs, interieurblogs en social media kanalen op het gebied van wonen en lifestyle. Wil je meer weten, neem contact op door het formulier in te vullen.

Wij staan open voor allerlei affiliate constructies en zoals blogartikelen, social media posts, stories, Pinterest pins, video reviews en nieuwsbriefacties.

Wij kunnen specifiek voor jou een affiliate link genereren met een unieke identifier zodat je kunt zien dat de sale via jou loopt. Zo houd je zelf de prestaties bij van de links naar onze site. Je kunt alle verkopen in ons affiliate dashboard bijhouden. Hiermee track je de vanuit jouw mediaplatform uitgaande links.

Het Balkonbankje is een uniek product van zeer hoge kwaliteit met een hoge klanttevredenheid.

Neem contact op

Volg Het Balkonbankje

Dus wil je een betrouwbaar en hoogwaardig affiliate product verkopen dan is Het Balkonbankje de ideale keuze. Kijk voor meer klantenfoto’s en video’s op onze social media kanalen.

Contact